Van Crimi-Events naar Legends, hoe zit dat dan?
Crimi-Legends, na 2 jaar nadenken en stap voor stap uitwerken zijn wij gestart.


Simpel, de naam Crimi is bedacht door Fop Halkema van 101INC, een echte vriendschap die we te allen tijde zullen koesteren. Crimi is eigenlijk niets meer dan een afkorting van de eerste letters van onze namen Chris en Michael. (Cri en Mi). We hebben een leuke en gezellige aanhang gekregen en willen iets terug doen voor de airsoftsport.

Hoe.......
Daarover zijn we al 2 jaar aan het brainstormen echter dat is zo simpel nog niet. Tot we in contact kwamen met Patrice Verbeckmoes, Orie Gamie, Lars Cobbaut, Jurgen Cobbaut, Yvan de Durpel, Peter Goos en Jeff Brouwer waaronder dus echt een paar legendes in de airsoftwereld die menig veld al hebben doen schudden van de juiste elementen en acties.

We kregen iedereen zover na een overleg om samen iets terug te doen en op te willen zetten voor de airsoftcommunity.

Wat ga je dan opzetten.... alles is er toch al was de vraag.

Aan tafel bedachten we ons dat er meer kan en moet zijn dan comsim, milsim, airsoft enz. Een besproken punt is dat we geen kopie willen zijn en dus niets willen nadoen zoals anderen al doen en dat we met iets zouden starten dat meer elementen heeft dan wat er al is. Iedereen deed zijn inbreng, de taken werden verdeelt en over vele factoren waren we het wel eens. Benoem de punten Leerzaamheid, Discipline, Zelfvoorzienend, Actie, Strategie, Search and Destroy, Combat, Teambuilding, Respect, Integerheid en je komt een eind in hetgeen we graag willen gaan bieden en dat alles in een enkele game verweven tot een totaalconcept.
 

De naam Legends is dus puur een ode van ons naar de bovengenoemde mannen die dit tezamen met ons willen opzetten voor de spelers waarbij we allen, buiten de onkosten om, besloten hebben de inkomsten ten goede te laten komen aan de organisatie groei en de spelers. 2 teams, te weten Blue Monkeys en Red Skulls zullen niet alleen in het veld strijden tegen elkaar maar ook vooraf, na inschrijving, al online battles voeren in eigen en een gemeenschappelijk forum nadat ze daar al begeleid worden en info gaan ontvangen mbt de games.


Elk team draagt zijn eigen kleur en kan zichzelf voorzien van de bijbehorende patch (zie shop) en heeft zijn eigen vaste Base commanders in een doorlopend verhaal.

 
 

Genoeg gepraat nu, Let the next level begin en enjoy Crimi-Legends......